Al geruime tijd zijn wij als Maatschap Zorg van Zeeuwse Kwaliteit aan het werk voor de HKZ Zorg en Welzijn certificering te behalen. 30 oktober werden de maten als bedrijf samen met 1 of 2 medewerkers beoordeeld. Het voelde toen alsof we een examen moesten afleggen, erg spannend! Maar aan het eind van de middag hoorden wij dat we met vlag en wimpel geslaagd zijn. Trots op mijn medewerkers waar ik blind op kan vertrouwen en die hard mee willen werken aan kwaliteitsverbetering. En heel trots op de maten: Eefje Heemskerk, zorgboerderij en paardencoaching, Inge Vermeulen, zorgboerderij Hof van Axel, Luchiena Kuipers, ambulante begeleiding Poldersfeer, Inger Bax, ambulante begeleidingen niet te vergeten onze onderaannemers:Linda de Feijter, dagbesteding en ambulante begeleiding Ruiterpad Wouter Duvekot, sport en hulpverlening Duvefit. Daarnaast Liesbeth Hoek, van Aurore die ons het afgelopen jaar flink heeft geholpen. Wij gaan heel hard genieten van dit resultaat!

Ruimte-Marieva-Zorg-Middelburg-Kantoor