Wat kunnen wij voor jou doen

Kortom: Zorg op maat

Wat bieden we?

Wij helpen jongeren, jong volwassenen en volwassenen bij problemen in het dagelijks leven waar zij tegen aan lopen. Er kunnen verschillende problemen zijn waar wij jou of jouw gezin mee kunnen helpen. We geven je hulp in het dagelijks leven.

We bieden jou hulp vanuit een persoonlijk perspectief. Loopt het even niet zo lekker op je werk? Heb je een beperking en weet je niet hoe je daar mee om moet gaan? Wil je hulp bij het ordenen van je huishouden of is je dagelijks leven verandert na een ziekte? Wij kunnen je helpen. Via ambulante begeleiding aan huis kunnen wij samen met jou verder komen. 

Op jouw tempo en met jouw voorwaarden gaan we samen kijken hoe we jouw situatie beter kunnen maken. Wij geven jou begeleiding waarmee jij verder kunt komen in deze samenleving. We bieden je een helpende hand in welke situatie dan ook. 

Voorbeelden van ondersteuning zijn:

Het vergroten van je zelfredzaamheid/zelfstandigheid.

Het leren oefenen van moeilijke gesprekken met bijvoorbeeld de huisarts, op het werk, met de woningbouw.

Ondersteuning bieden bij het aangaan of onderhouden van je sociaal netwerk

We kunnen je ook helpen naar het zoeken van passende dagbesteding of werk.

Het leren oplossen van problemen en het nemen van besluiten.

Hulp bij het leren omgaan met je beperking.

Begeleiding bij het zelfstandig wonen zoals het ordenen van administratie, leren koken, hoe structuur aan te brengen in huis.

Het zoeken naar passende dagbesteding of werk.

Staat jouw hulpvraag er niet bij, neem dan contact met ons op. Samen bekijken we op welke manier we je kunnen helpen.

Marieva Zorg biedt de hulp en ondersteuning die jij en het gezin waarin je woont of opgroeide op dát moment nodig hebben om een zo zelfstandig en aangenaam mogelijk leven te leiden. Meestal regel je alles zelf, maar soms zijn er situaties waarbij je extra hulp nodig hebt. En dat begrijpen we bij Marieva Zorg heel goed.

Maria-Marieva-Zorg-Zorgondernemer-Marievazorg-Zorg-Ambulante-Hulp
Maria
Zorgondernemer

Voor verwijzers

Bent u op zoek naar hulp voor uw cliënt? Dan kan u die hier vinden! Wij bieden persoonlijke begeleiding aan jongeren, jong volwassenen en volwassenen. Kwaliteit van de zorg staat bij ons voorop. Wij werken in een klein team waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.​