Goede zorg voor jou

Voor cliënten

Bij Marieva Zorg helpen we jongeren, jongvolwassenen en volwassenen bij problemen waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. Dat kunnen heel verschillende dingen zijn.
Loopt het even niet zo lekker op je werk? Heb je een beperking en weet je niet hoe je daarmee om moet gaan? Wil je hulp bij het ordenen van je huishouden? Is je dagelijks leven verandert door een ingrijpende gebeurtenis? Probeer je contact te leggen met anderen en lukt dat niet?


Meestal regel je alles zelf, maar soms zijn er situaties waarbij je extra hulp nodig hebt. En dat begrijpen we bij Marieva Zorg heel goed. Marieva Zorg biedt de hulp en ondersteuning die jij op dát moment nodig hebt om een zo zelfstandig en aangenaam mogelijk leven te leiden. Op jouw tempo en op de manier die bij jou past gaan we aan de slag. Ook het gezin waarin je woont of bent opgegroeid kan vragen hebben of begeleiding nodig hebben. Ook voor jouw gezin staan de ambulant begeleiders van Marieva Zorg klaar. We bieden een luisterend oor, aandacht, praktische hulp, passende adviezen. Jouw vraag is onze missie. Want we willen niets liever dan jou op weg helpen in je leven en in de maatschappij!


Hans, cliënt bij Marieva Zorg: “Ik kan me een leven zonder Marieva Zorg niet meer voorstellen. Tien jaar geleden had ik het opgegeven, dacht dat ik niets meer van de maatschappij hoefde te verwachten. Marieva Zorg is als de krokus in de lente, die sterke bloem die ineens tevoorschijn komt. Nieuw leven, zo mooi. Dat is Marieva Zorg voor mij, nieuw leven, verlichting en aandacht.”

Kortom: Zorg voor jou

Aanmelden bij Marieva Zorg

Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag en samen komen we verder. Wij werken met jou aan een mooie en positieve toekomst.

Aanmelding bij Marieva Zorg
Je kunt je telefonisch bij ons aanmelden. Maar je mag ons ook mailen, zodat wij contact met je kunnen opnemen om een afspraak te maken.

Kennismakingsgesprek bij Marieva Zorg
Na de aanmelding maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we onszelf voor en geven we aan wat wij voor je zouden kunnen betekenen.

Intake gesprek bij Marieva Zorg
Als je voor onze begeleiding kiest, willen wij in een intake gesprek ingaan op je wensen en verwachtingen. We maken tijdens dit gesprek de afspraken die nodig zijn om de zorg volledig op maat te kunnen leveren.

 
Maria-Marieva-Zorg-Zorgondernemer-Marievazorg-Zorg-Ambulante-Hulp
Maria
Zorgondernemer

Voor verwijzers

Bent u op zoek naar hulp voor uw cliënt? Dan kan u die hier vinden! Wij bieden persoonlijke begeleiding aan jongeren, jong volwassenen en volwassenen. Kwaliteit van de zorg staat bij ons voorop. Wij werken in een klein team waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.